• Save the Date! Πέμπτη 18/10/2018 | Ετήσια Εκδήλωση ΣΕΜΑ
Broker's Time Broker's Time
Left_column_gdpr_cover

Τα νέα των μελών

Globalnet: Λανσάρει ασφαλιστικό e-shop και προχωρά σε συνέργειες!

Την πρώτη B2B2C ηλεκτρονική πλατφόρμα της αγοράς δημιούργησε η μεσιτική ασφαλιστική εταιρεία Globalnet. Η πλατφόρμα λειτουργεί ολοκληρωμένα σε πρώτη φάση για τις ασφαλίσεις οχημάτων και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλου είδους ασφαλίσεις, με τις οποίες οι καταναλωτές είναι εξοικειωμένοι διαδικτυακά. 

Η Globalnet, παρακολουθώντας διαρκώς τις τάσεις της αγοράς, από την πρώτη στιγμή της μετάβασής της προς την ψηφιακή εποχή, δημιούργησε την Β2Β2Cπλατφόρμα ώστε να αποτελεί το ασφαλιστικό eshop επιχειρήσεων με φιλοσοφία και στρατηγική ουσιαστικής υποστήριξης των πελατών τους, οι οποίοι αναζητούν πλέον ηλεκτρονικά την πληροφόρηση για την ιδιωτική ασφάλιση και προχωρούν στην αγορά του συμβολαίου τους online. Είναι μια εξέλιξη, η οποία αποτελεί απόρροια του μοντέλου του σύγχρονου καταναλωτή, το οποίο επηρεάζει σημαντικά και τo παραδοσιακό ασφαλιστικό επιχειρηματικό μοντέλο.

Πρόκειται για ένα άρτια δομημένο σύστημα, μέσα από το οποίο ο πελάτης της επιχείρησης μπορεί να ασφαλίσει σωστά και απλά το αυτοκίνητο του μέσα σε λίγα λεπτά και να λάβει ηλεκτρονικά το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του. Η τιμολόγηση των ασφαλιστηρίων υποστηρίζεται από τα προγράμματα αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών και όλα τα βήματα είναι απλά και εύληπτα για το χρήστη.  

Στη δημιουργία και λειτουργία της B2B2C πλατφόρμας της, η Globalnet αξιοποίησε την πολύχρονη και αποκλειστική συνεργασία της με την ασφαλιστική επιχείρησηDirect Plus Insurance, θυγατρική της KTEΟ Hellas – της μεγαλύτερης εταιρίας ΚΤΕΟ στην Αττική – μέλος του δικτύου Autovision. Η συνέργεια αυτή με την Direct PlusInsurance, η οποία εκτός από την πελατοκεντρική της φιλοσοφία διαθέτει και εξαιρετικά συστήματα μηχανογράφησης, διασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία της πλατφόρμας. 

Στόχος της Globalnet είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της B2b2Cπλατφόρμας πωλήσεων για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Παράλληλα, προχωρά σε συνέργειες με επαγγελματίες ασφαλιστές, αλλά και εταιρείες που το πελατολόγιο τους μπορεί να ενδιαφέρει ένας σύγχρονος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου.  

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet, Ευγενία Καφφετζή, επεσήμανε, μεαφορμή το ντεμπούτο της νέας πλατφόρμας, ότι «με το νέο αυτό εγχείρημα η εταιρεία αποδεικνύει ότι παραμένει σταθερά στην ανάπτυξη και την αναζήτηση καινοτόμων επιλογών για την υποστήριξη των συνεργαζόμενων ασφαλιστών και των καταναλωτών. Η υλοποίηση», πρόσθεσε, «κάθε νέου ψηφιακού μοντέλου, που συνδυάζει καινοτομία και ποιοτική υποστήριξη, απαιτεί επένδυση, δέσμευση, χρόνο, συνέργειες και εταιρική κουλτούρα, στοιχεία που η Globalnet έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι διαθέτει.

Η νέα Β2Β2C πλατφόρμα», τόνισε η κα Καφφετζή, «παρέχει εξαιρετικά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις για τους πελάτες ή και τους εργαζομένους τους, αλλά και σε επαγγελματίες ασφαλιστές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιηθούν σημαντικά από τον ανταγωνισμό, τόσο σε ποιότητα διαδικασιών, όσο και σε χρόνο και ποιότητα εξυπηρέτησης. Η στρατηγική μας για την σύγχρονη αυτή εφαρμογή περιλαμβάνει την μελλοντική ανάπτυξή της και σε διασταυρούμενες πωλήσεις  με την εισαγωγή και άλλων ασφαλίσεων online».

« Επιστροφή

Είσοδος Μελών

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Τα νέα του ΣΕΜΑ

ΣΕΜΑ σημαίνει Συνεργασία, Εντιμότητα, Μαχητικότητα, Αφοσίωση

24 Σεπτεμβρίου 2018 07:53

Οι αξίες της Συνεργασίας, της Εντιμότητας της Μαχητικότητας και της Αφοσίωσης, αξίες που βρίσκονται βαθιά ριζωμένες...

Περισσότερα »

Save the Date! Πέμπτη 18/10/2018 | Ετήσια Εκδήλωση ΣΕΜΑ

20 Σεπτεμβρίου 2018 08:08

Περισσότερα »

Τα νέα των μελών

Consensus: Υπερκεράζει την κρίση με διεθνή προσανατολισμό στην ασφάλιση υγείας

05 Σεπτεμβρίου 2018 08:46

Αναδημοσίευση από www.insurancedaily.gr συνέντευξη του Φίλιππου Μυτιληναίου, Managing Director της Consensus, Έχοντας...

Περισσότερα »

Ο Γιώργος Καπνιάς στην ομάδα πωλήσεων της Ionios Brokers

04 Σεπτεμβρίου 2018 08:58

Μετά από ανάρτηση της Ionios Brokers στη σελίδα της εταιρίας στο facebook ο κ. Γιώργος Καπνιάς βρίσκεται...

Περισσότερα »

Τα media για τον ΣΕΜΑ

Ο ΣΕΜΑ ανοίγει το "Το Δώρο" στους Μεσίτες Ασφαλίσεων

18 Σεπτεμβρίου 2018 07:44

Αναδημοσίευση από www.underwriter.gr Πολύτιμα μαθήματα ζωής έκανε δώρο ο ΣΕΜΑ στα μέλη του! Γράφει ο Κοσμάς...

Περισσότερα »

Κοινό εκπρόσωπο προτείνουν ΣΕΜΑ και ΠΟΑΔ για το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ

23 Απριλίου 2018 10:18

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr Τη θέση που «δικαιωματικά» διεκδικεί λόγω της δυναμικής της η...

Περισσότερα »

Κλαδικά Νέα

Στη Μεσσηνία η ετήσια διεθνής συνάντηση (αντ)ασφαλιστών

14 Σεπτεμβρίου 2018 11:08

Η 20η Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών, μια σημαντική διοργάνωση για την Ελλάδα και την Ευρώπη...

Περισσότερα »

11th Insurance Conference: O κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης παρουσίασε δυναμική εν μέσω κρίσης

02 Ιουλίου 2018 10:47

Με μία πρωτοποριακή προσέγγιση το 11th Insurance Conference (#inc18...

Περισσότερα »