Broker's Time Broker's Time

Τα νέα των μελών

Globalnet: Λανσάρει ασφαλιστικό e-shop και προχωρά σε συνέργειες!

Την πρώτη B2B2C ηλεκτρονική πλατφόρμα της αγοράς δημιούργησε η μεσιτική ασφαλιστική εταιρεία Globalnet. Η πλατφόρμα λειτουργεί ολοκληρωμένα σε πρώτη φάση για τις ασφαλίσεις οχημάτων και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλου είδους ασφαλίσεις, με τις οποίες οι καταναλωτές είναι εξοικειωμένοι διαδικτυακά. 

Η Globalnet, παρακολουθώντας διαρκώς τις τάσεις της αγοράς, από την πρώτη στιγμή της μετάβασής της προς την ψηφιακή εποχή, δημιούργησε την Β2Β2Cπλατφόρμα ώστε να αποτελεί το ασφαλιστικό eshop επιχειρήσεων με φιλοσοφία και στρατηγική ουσιαστικής υποστήριξης των πελατών τους, οι οποίοι αναζητούν πλέον ηλεκτρονικά την πληροφόρηση για την ιδιωτική ασφάλιση και προχωρούν στην αγορά του συμβολαίου τους online. Είναι μια εξέλιξη, η οποία αποτελεί απόρροια του μοντέλου του σύγχρονου καταναλωτή, το οποίο επηρεάζει σημαντικά και τo παραδοσιακό ασφαλιστικό επιχειρηματικό μοντέλο.

Πρόκειται για ένα άρτια δομημένο σύστημα, μέσα από το οποίο ο πελάτης της επιχείρησης μπορεί να ασφαλίσει σωστά και απλά το αυτοκίνητο του μέσα σε λίγα λεπτά και να λάβει ηλεκτρονικά το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του. Η τιμολόγηση των ασφαλιστηρίων υποστηρίζεται από τα προγράμματα αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών και όλα τα βήματα είναι απλά και εύληπτα για το χρήστη.  

Στη δημιουργία και λειτουργία της B2B2C πλατφόρμας της, η Globalnet αξιοποίησε την πολύχρονη και αποκλειστική συνεργασία της με την ασφαλιστική επιχείρησηDirect Plus Insurance, θυγατρική της KTEΟ Hellas – της μεγαλύτερης εταιρίας ΚΤΕΟ στην Αττική – μέλος του δικτύου Autovision. Η συνέργεια αυτή με την Direct PlusInsurance, η οποία εκτός από την πελατοκεντρική της φιλοσοφία διαθέτει και εξαιρετικά συστήματα μηχανογράφησης, διασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία της πλατφόρμας. 

Στόχος της Globalnet είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της B2b2Cπλατφόρμας πωλήσεων για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Παράλληλα, προχωρά σε συνέργειες με επαγγελματίες ασφαλιστές, αλλά και εταιρείες που το πελατολόγιο τους μπορεί να ενδιαφέρει ένας σύγχρονος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου.  

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet, Ευγενία Καφφετζή, επεσήμανε, μεαφορμή το ντεμπούτο της νέας πλατφόρμας, ότι «με το νέο αυτό εγχείρημα η εταιρεία αποδεικνύει ότι παραμένει σταθερά στην ανάπτυξη και την αναζήτηση καινοτόμων επιλογών για την υποστήριξη των συνεργαζόμενων ασφαλιστών και των καταναλωτών. Η υλοποίηση», πρόσθεσε, «κάθε νέου ψηφιακού μοντέλου, που συνδυάζει καινοτομία και ποιοτική υποστήριξη, απαιτεί επένδυση, δέσμευση, χρόνο, συνέργειες και εταιρική κουλτούρα, στοιχεία που η Globalnet έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι διαθέτει.

Η νέα Β2Β2C πλατφόρμα», τόνισε η κα Καφφετζή, «παρέχει εξαιρετικά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις για τους πελάτες ή και τους εργαζομένους τους, αλλά και σε επαγγελματίες ασφαλιστές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιηθούν σημαντικά από τον ανταγωνισμό, τόσο σε ποιότητα διαδικασιών, όσο και σε χρόνο και ποιότητα εξυπηρέτησης. Η στρατηγική μας για την σύγχρονη αυτή εφαρμογή περιλαμβάνει την μελλοντική ανάπτυξή της και σε διασταυρούμενες πωλήσεις  με την εισαγωγή και άλλων ασφαλίσεων online».

« Επιστροφή

Είσοδος Μελών

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Τα νέα του ΣΕΜΑ

Παραίτηση Νίκου Κόκκινου από το ΔΣ του ΣΕΜΑ

15 Ιουνίου 2018 13:05

Ο ΣΕΜΑ ανακοινώνει ότι ο κύριος Νικόλαος Κόκκινος υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του...

Περισσότερα »

«Ακτινογραφία» του ΣΕΜΑ στον GDPR

14 Ιουνίου 2018 12:15

Πως πρέπει να χειριστούν οι διαμεσολαβούντες τις τροποποιήσεις συμβάσεων συνεργασίας που ζητούν οι ασφαλιστικές...

Περισσότερα »

Τα νέα των μελών

TZORTZIS S.A. και ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ : Στρατηγική συνεργασία για δωρεάν παροχές υγείας σε ασφαλισμένους

18 Ιουνίου 2018 11:07

Η μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων TZORTZIS Insurance Brokers SA, προχώρησε πρόσφατα σε στρατηγική συνεργασία με τον...

Περισσότερα »

Truck & Cargo Insurance: Η πρώτη μεσιτική που διακρίνεται σε βραβεύσεις για την εφοδιαστική αλυσίδα

07 Ιουνίου 2018 09:52

Για την πρωτοβουλία της “One Stop Shop” βραβεύτηκε η εταιρεία Truck & Cargo Insurance στα Supply...

Περισσότερα »

Τα media για τον ΣΕΜΑ

Κοινό εκπρόσωπο προτείνουν ΣΕΜΑ και ΠΟΑΔ για το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ

23 Απριλίου 2018 10:18

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr Τη θέση που «δικαιωματικά» διεκδικεί λόγω της δυναμικής της η...

Περισσότερα »

ΣΕΜΑ: Αποφασισμένος για δράση, με πλήρη ατζέντα

22 Μαρτίου 2018 12:20

Αναδημοσίευση από www.underwriter.gr Στις εγκαταστάσεις της Allianz Eλλάδος πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες...

Περισσότερα »

Κλαδικά Νέα

Ιωάννινα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 27ου ασφαλιστικού συνεδρίου του insuranceforum.gr

14 Ιουνίου 2018 13:28

Όλα τα σημαντικά ζητήματα της διαμεσολάβησης συζητήθηκαν στο 27ο ασφαλιστικό συνέδριο του insuranceforum.gr που...

Περισσότερα »

ΣΕΣΑΕ: Αυτοί είναι οι νικητές του 6ου Ημερήσιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου

05 Ιουνίου 2018 11:20

Μπροστά σε πολλούς φίλους του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών και των εταιρικών...

Περισσότερα »