Broker's Time Broker's Time

Τα νέα των μελών

Globalnet: Λανσάρει ασφαλιστικό e-shop και προχωρά σε συνέργειες!

Την πρώτη B2B2C ηλεκτρονική πλατφόρμα της αγοράς δημιούργησε η μεσιτική ασφαλιστική εταιρεία Globalnet. Η πλατφόρμα λειτουργεί ολοκληρωμένα σε πρώτη φάση για τις ασφαλίσεις οχημάτων και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλου είδους ασφαλίσεις, με τις οποίες οι καταναλωτές είναι εξοικειωμένοι διαδικτυακά. 

Η Globalnet, παρακολουθώντας διαρκώς τις τάσεις της αγοράς, από την πρώτη στιγμή της μετάβασής της προς την ψηφιακή εποχή, δημιούργησε την Β2Β2Cπλατφόρμα ώστε να αποτελεί το ασφαλιστικό eshop επιχειρήσεων με φιλοσοφία και στρατηγική ουσιαστικής υποστήριξης των πελατών τους, οι οποίοι αναζητούν πλέον ηλεκτρονικά την πληροφόρηση για την ιδιωτική ασφάλιση και προχωρούν στην αγορά του συμβολαίου τους online. Είναι μια εξέλιξη, η οποία αποτελεί απόρροια του μοντέλου του σύγχρονου καταναλωτή, το οποίο επηρεάζει σημαντικά και τo παραδοσιακό ασφαλιστικό επιχειρηματικό μοντέλο.

Πρόκειται για ένα άρτια δομημένο σύστημα, μέσα από το οποίο ο πελάτης της επιχείρησης μπορεί να ασφαλίσει σωστά και απλά το αυτοκίνητο του μέσα σε λίγα λεπτά και να λάβει ηλεκτρονικά το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του. Η τιμολόγηση των ασφαλιστηρίων υποστηρίζεται από τα προγράμματα αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών και όλα τα βήματα είναι απλά και εύληπτα για το χρήστη.  

Στη δημιουργία και λειτουργία της B2B2C πλατφόρμας της, η Globalnet αξιοποίησε την πολύχρονη και αποκλειστική συνεργασία της με την ασφαλιστική επιχείρησηDirect Plus Insurance, θυγατρική της KTEΟ Hellas – της μεγαλύτερης εταιρίας ΚΤΕΟ στην Αττική – μέλος του δικτύου Autovision. Η συνέργεια αυτή με την Direct PlusInsurance, η οποία εκτός από την πελατοκεντρική της φιλοσοφία διαθέτει και εξαιρετικά συστήματα μηχανογράφησης, διασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία της πλατφόρμας. 

Στόχος της Globalnet είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της B2b2Cπλατφόρμας πωλήσεων για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Παράλληλα, προχωρά σε συνέργειες με επαγγελματίες ασφαλιστές, αλλά και εταιρείες που το πελατολόγιο τους μπορεί να ενδιαφέρει ένας σύγχρονος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου.  

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet, Ευγενία Καφφετζή, επεσήμανε, μεαφορμή το ντεμπούτο της νέας πλατφόρμας, ότι «με το νέο αυτό εγχείρημα η εταιρεία αποδεικνύει ότι παραμένει σταθερά στην ανάπτυξη και την αναζήτηση καινοτόμων επιλογών για την υποστήριξη των συνεργαζόμενων ασφαλιστών και των καταναλωτών. Η υλοποίηση», πρόσθεσε, «κάθε νέου ψηφιακού μοντέλου, που συνδυάζει καινοτομία και ποιοτική υποστήριξη, απαιτεί επένδυση, δέσμευση, χρόνο, συνέργειες και εταιρική κουλτούρα, στοιχεία που η Globalnet έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι διαθέτει.

Η νέα Β2Β2C πλατφόρμα», τόνισε η κα Καφφετζή, «παρέχει εξαιρετικά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις για τους πελάτες ή και τους εργαζομένους τους, αλλά και σε επαγγελματίες ασφαλιστές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιηθούν σημαντικά από τον ανταγωνισμό, τόσο σε ποιότητα διαδικασιών, όσο και σε χρόνο και ποιότητα εξυπηρέτησης. Η στρατηγική μας για την σύγχρονη αυτή εφαρμογή περιλαμβάνει την μελλοντική ανάπτυξή της και σε διασταυρούμενες πωλήσεις  με την εισαγωγή και άλλων ασφαλίσεων online».

« Επιστροφή

Είσοδος Μελών

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Τα νέα του ΣΕΜΑ

Σεμινάρια επαναπιστοποίησης μελών του ΣΕΜΑ σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική

19 Δεκεμβρίου 2017 12:07

Ένας ακόμη κύκλος σεμιναρίων επαναπιστοποίησης μελών του ΣΕΜΑ, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος, αυτή τη φορά σε συνεργασία...

Περισσότερα »

Νέα δράση στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης από τον ΣΕΜΑ

01 Δεκεμβρίου 2017 10:14

Κοντά στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο ΣΕΜΑ, προσφέροντας...

Περισσότερα »

Τα νέα των μελών

Mega Brokers: Παρουσία στο Money Show και συζήτηση για την αντιμετώπιση των δύσκολων πελατών

10 Ιανουαρίου 2018 13:55

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr Ισορροπώντας τα επιχειρήματα ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα...

Περισσότερα »

Globalnet: Λανσάρει ασφαλιστικό e-shop και προχωρά σε συνέργειες!

11 Δεκεμβρίου 2017 14:20

Την πρώτη B2B2C ηλεκτρονική πλατφόρμα της αγοράς δημιούργησε η μεσιτική ασφαλιστική...

Περισσότερα »

Τα media για τον ΣΕΜΑ

Ομάδα εργασίας του ΣΕΜΑ στις Βρυξέλλες για την IDD

19 Οκτωβρίου 2017 10:08

Αναδημοσίευση από www.insurancedaily.gr Σε ταξίδι αστραπή θα προβούν τα μέλη της ομάδας εργασίας του ΣΕΜΑ που...

Περισσότερα »

Οδηγία IDD: Σωστό το αίτημα του ΣΕΜΑ χρειάζεται οικονομική και πολιτική πανστρατιά

09 Οκτωβρίου 2017 07:24

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr του Νίκου Σακελλαρίου To  αίτημα του ΣΕΜΑ για αναβολή ...

Περισσότερα »

Κλαδικά Νέα

ΕΙΑΣ: Αναβάθμισε το Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών EDI 2018

09 Ιανουαρίου 2018 13:58

Το EIAS DIPLOMA in INSURANCE (EDI 2018), το Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών...

Περισσότερα »

Mαργαρίτα Αντωνάκη: Πρωτοποριακή υπηρεσία η πλατφόρμα των ασφαλιστών

09 Ιανουαρίου 2018 13:56

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι πολίτες μπορούν να επαληθεύουν την επαγγελματική επάρκεια και...

Περισσότερα »