• SAVE THE DATE! Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΕΜΑ 21-03-2019
Broker's Time Broker's Time
Left_column_gdpr_cover

Κλαδικά νέα

Οι 58 πρωταγωνιστές της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς

Ο σημαντικός ρόλος που επιτελείται μέσα από τους επαγγελματίες των παραδοσιακών δικτύων για την ανάπτυξη του κλάδου και η συλλογικότητα στην ασφαλιστική αγορά, αποτέλεσαν τα κυρίαρχα μηνύματα στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018, που έλαβαν χώρα στο Varkiza Resort την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες –στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, ακαδημαϊκοί, διαμεσολαβούντες– και 58 βραβευόμενοι έδωσαν το παρών σε ένα θεσμό 26 ετών που αναδεικνύει τους επαγγελματίες της ιδιωτικής ασφάλισης.

Τις βραβεύσεις παρουσίασαν η Ευαγγελία Αραβανή και o Νίκος Μωράκης, αρχισυντάκτης του περιοδικού Ασφαλιστικό Marketing. Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Morax Media S.A., Μιχάλης Μωράκης, τονίζοντας ότι «η βραδιά είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της διαμεσολάβησης, τους επαγγελματίες που αποτελούν το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ασφαλιστική αγορά και τους πολίτες. Επιτελούν σημαντικό έργο για την κοινωνία και την οικονομία και αυτό θέλουμε να αναδείξουμε μέσα από τη σημερινή εκδήλωση».

Μιλώντας για το θεσμό των βραβείων, ο κ. Θ. Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, ανέφερε: «Η πορεία προς την επιτυχία και τη διάκριση δεν έχει όρια. Είναι διαρκής, καθημερινή και πολλές φορές εξαντλητική. Όταν, όμως, στο τέλος αυτής της διαδρομής τα καταφέρνεις, αισθάνεσαι πληρότητα, νιώθεις γεμάτος και αυτή είναι η ουσία. Κι εμείς στην Affidea, βάζοντας τον πήχη ολοένα ψηλότερα, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να καταστούμε ο πλέον στενός και αξιόπιστος συνεργάτης της ασφαλιστικής αγοράς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες ασφαλισμένους, πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας».

Από την πλευρά του ο κ. Μ. Μαρκόπουλος, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στηρίζει έμπρακτα το θεσμό των Βραβεύσεων Κορυφαίων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018. Είναι χαρά μας, που για ακόμη μία φορά, βρισκόμαστε ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες, με κοινό όραμα και στόχο: την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του σχεδιασμού του χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου στους συμπολίτες μας, ώστε να συνεχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας».

Στην πολυεπίπεδη αξία των δικτύων και τη σημασία των βραβεύσεων αναφέρθηκαν οι άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς.

«Σήμερα είναι μία γιορτή για την ιδιωτική ασφάλιση μέσα από ένα θεσμό πολλών ετών» είπε ο κ. Ν. Βαγιακάκος, Managing Director στην HDI Global Hellas, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση αφορά στους «ανθρώπους της πρώτης γραμμής, τους μαχόμενους επαγγελματίες, μέσα από τους οποίους λειτουργεί η αγορά». Εν συνεχεία ο κ. Ι. Βοτσαρίδης, Chairman και CEO της Interlife μίλησε για τη διάκριση των κορυφαίων επαγγελματιών μέσα από το θεσμό που δημιούργησε ο Φίλιππος Μωράκης. Τα βραβεία όπως εξήγησε αναδεικνύουν τον ανθρώπινο παράγοντα, ενισχύουν την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Δίνοντας τη δική του οπτική ο κ. Γ. Μαυρέλης, General Manager της CNP Ζωής μίλησε για τον εμπνευστή των βραβείων και τους συνεχιστές του έργου του, που καταφέρνουν να συγκεράσουν το παρελθόν με το παρόν.

Τέλος, ο κ. Δ. Τσεκούρας, Γενικός Διευθυντής της Arag, αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που έχει το επάγγελμα του διαμεσολαβητή και τις δυσκολίες που πρέπει να υπερκεράσει, έχοντας πάντα ως στόχο και προσανατολισμό αφενός να παράσχει ασφαλιστική προστασία και αφετέρου να δημιουργήσει σχέση αξιοπιστίας με τον ασφαλισμένο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι ασφαλιστικές εταιρείες Allianz, Arag, CNP Ζωής, ERGO, Δύναμις, Εθνική Ασφαλιστική, Groupama, Interamerican και Interasco προσέφεραν δωρεάν στην κ. Ευαγγελία Αραβανή ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας, πρωτοβάθμιας φροντίδας, άμεσης ιατρικής φροντίδας, κατοικίας και περιεχομένου κατοικίας, ταξιδιού, νομικής προστασίας, αστικής ευθύνης ιδιώτη, αστικής ευθύνης επαγγελματία και ατυχήματος.

Χορηγοί των Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018 ήταν η Affidea και ο Όμιλος Ιατρικού, υποστηρικτές η Carglass και η SQLearn, χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα Ναυτεμπορική, το Fortune και το Ασφαλιστικό Marketing και διαδικτυακοί χορηγοί η naftemporiki.gr, το insurancedaily.gr και το csrindex.gr.

« Επιστροφή

Είσοδος Μελών

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Τα νέα του ΣΕΜΑ

11 υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ του ΣΕΜΑ

15 Μαρτίου 2019 10:04

Ένδεκα υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες της φετινής Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΜΑ για την...

Περισσότερα »

Στις 21 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση του ΣΕΜΑ

12 Μαρτίου 2019 14:02

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος,...

Περισσότερα »

Τα νέα των μελών

Ευρωπαϊκή διάκριση σε project αγροτικών ασφαλίσεων από την Karavias Underwriting Agency

25 Φεβρουαρίου 2019 09:18

Διάκριση ανάμεσα σε 80 εταιρείες και χρηματοδότηση για διάστημα 37 μηνών από το πρόγραμμα έρευνας Orizon 2020 της...

Περισσότερα »

Ασφάλιση Κοσμηματοπωλείων από την Karavias Underwriting Agency

04 Φεβρουαρίου 2019 15:44

Το κοσμηματοπωλείο είναι μια ιδιαίτερη επιχείρηση που εκτός από τα έμπειρα χέρια του ιδιοκτήτη χρειάζεται και μια...

Περισσότερα »

Τα media για τον ΣΕΜΑ

Οι άνθρωποι του ΣΕΜΑ στο Insuranceworld

25 Ιανουαρίου 2019 16:02

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr Ο ΣΕΜΑ είναι σήμερα πιο ισχυρός από ποτέ, με δύναμη σε ετήσια εγγεγραμμένα...

Περισσότερα »

ΣΕΜΑ: Εδωσε σάρκα και οστά στον θεσμό ιδ. ασφάλισης

23 Ιανουαρίου 2019 16:01

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr της Ελενας Ερμείδου Ανανεωμένος και ισχυρός, υπό την Προεδρεία του κου Γιάννη...

Περισσότερα »

Κλαδικά Νέα

112η Γ.Σ. ΕΑΕΕ: Το μέλλον με ασφάλεια

26 Φεβρουαρίου 2019 12:41

Τον ρόλο που μπορεί να παίξει η ασφαλιστική αγορά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ανέδειξε η ανοιχτή...

Περισσότερα »

29th Thessaloniki Insurance Conference «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή»

22 Φεβρουαρίου 2019 12:58

29th Thessaloniki Insurance Conference «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή» Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019,...

Περισσότερα »