Broker's Time Broker's Time
Left_column_gdpr_cover

Κλαδικά νέα

Οι 58 πρωταγωνιστές της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς

Ο σημαντικός ρόλος που επιτελείται μέσα από τους επαγγελματίες των παραδοσιακών δικτύων για την ανάπτυξη του κλάδου και η συλλογικότητα στην ασφαλιστική αγορά, αποτέλεσαν τα κυρίαρχα μηνύματα στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018, που έλαβαν χώρα στο Varkiza Resort την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες –στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, ακαδημαϊκοί, διαμεσολαβούντες– και 58 βραβευόμενοι έδωσαν το παρών σε ένα θεσμό 26 ετών που αναδεικνύει τους επαγγελματίες της ιδιωτικής ασφάλισης.

Τις βραβεύσεις παρουσίασαν η Ευαγγελία Αραβανή και o Νίκος Μωράκης, αρχισυντάκτης του περιοδικού Ασφαλιστικό Marketing. Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Morax Media S.A., Μιχάλης Μωράκης, τονίζοντας ότι «η βραδιά είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της διαμεσολάβησης, τους επαγγελματίες που αποτελούν το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ασφαλιστική αγορά και τους πολίτες. Επιτελούν σημαντικό έργο για την κοινωνία και την οικονομία και αυτό θέλουμε να αναδείξουμε μέσα από τη σημερινή εκδήλωση».

Μιλώντας για το θεσμό των βραβείων, ο κ. Θ. Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, ανέφερε: «Η πορεία προς την επιτυχία και τη διάκριση δεν έχει όρια. Είναι διαρκής, καθημερινή και πολλές φορές εξαντλητική. Όταν, όμως, στο τέλος αυτής της διαδρομής τα καταφέρνεις, αισθάνεσαι πληρότητα, νιώθεις γεμάτος και αυτή είναι η ουσία. Κι εμείς στην Affidea, βάζοντας τον πήχη ολοένα ψηλότερα, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να καταστούμε ο πλέον στενός και αξιόπιστος συνεργάτης της ασφαλιστικής αγοράς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες ασφαλισμένους, πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας».

Από την πλευρά του ο κ. Μ. Μαρκόπουλος, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στηρίζει έμπρακτα το θεσμό των Βραβεύσεων Κορυφαίων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018. Είναι χαρά μας, που για ακόμη μία φορά, βρισκόμαστε ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες, με κοινό όραμα και στόχο: την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του σχεδιασμού του χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου στους συμπολίτες μας, ώστε να συνεχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας».

Στην πολυεπίπεδη αξία των δικτύων και τη σημασία των βραβεύσεων αναφέρθηκαν οι άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς.

«Σήμερα είναι μία γιορτή για την ιδιωτική ασφάλιση μέσα από ένα θεσμό πολλών ετών» είπε ο κ. Ν. Βαγιακάκος, Managing Director στην HDI Global Hellas, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση αφορά στους «ανθρώπους της πρώτης γραμμής, τους μαχόμενους επαγγελματίες, μέσα από τους οποίους λειτουργεί η αγορά». Εν συνεχεία ο κ. Ι. Βοτσαρίδης, Chairman και CEO της Interlife μίλησε για τη διάκριση των κορυφαίων επαγγελματιών μέσα από το θεσμό που δημιούργησε ο Φίλιππος Μωράκης. Τα βραβεία όπως εξήγησε αναδεικνύουν τον ανθρώπινο παράγοντα, ενισχύουν την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Δίνοντας τη δική του οπτική ο κ. Γ. Μαυρέλης, General Manager της CNP Ζωής μίλησε για τον εμπνευστή των βραβείων και τους συνεχιστές του έργου του, που καταφέρνουν να συγκεράσουν το παρελθόν με το παρόν.

Τέλος, ο κ. Δ. Τσεκούρας, Γενικός Διευθυντής της Arag, αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που έχει το επάγγελμα του διαμεσολαβητή και τις δυσκολίες που πρέπει να υπερκεράσει, έχοντας πάντα ως στόχο και προσανατολισμό αφενός να παράσχει ασφαλιστική προστασία και αφετέρου να δημιουργήσει σχέση αξιοπιστίας με τον ασφαλισμένο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι ασφαλιστικές εταιρείες Allianz, Arag, CNP Ζωής, ERGO, Δύναμις, Εθνική Ασφαλιστική, Groupama, Interamerican και Interasco προσέφεραν δωρεάν στην κ. Ευαγγελία Αραβανή ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας, πρωτοβάθμιας φροντίδας, άμεσης ιατρικής φροντίδας, κατοικίας και περιεχομένου κατοικίας, ταξιδιού, νομικής προστασίας, αστικής ευθύνης ιδιώτη, αστικής ευθύνης επαγγελματία και ατυχήματος.

Χορηγοί των Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018 ήταν η Affidea και ο Όμιλος Ιατρικού, υποστηρικτές η Carglass και η SQLearn, χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα Ναυτεμπορική, το Fortune και το Ασφαλιστικό Marketing και διαδικτυακοί χορηγοί η naftemporiki.gr, το insurancedaily.gr και το csrindex.gr.

« Επιστροφή

Είσοδος Μελών

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Τα νέα του ΣΕΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΜΑ

29 Ιουνίου 2018 08:19

Οι σημαντικές αλλαγές που συντελούνται την τρέχουσα χρονική περίοδο αναμφίβολα θέτουν σε διαφορετικές βάσεις το...

Περισσότερα »

Παραίτηση Νίκου Κόκκινου από το ΔΣ του ΣΕΜΑ

15 Ιουνίου 2018 13:05

Ο ΣΕΜΑ ανακοινώνει ότι ο κύριος Νικόλαος Κόκκινος υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του...

Περισσότερα »

Τα νέα των μελών

TZORTZIS S.A. και ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ : Στρατηγική συνεργασία για δωρεάν παροχές υγείας σε ασφαλισμένους

18 Ιουνίου 2018 11:07

Η μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων TZORTZIS Insurance Brokers SA, προχώρησε πρόσφατα σε στρατηγική συνεργασία με τον...

Περισσότερα »

Truck & Cargo Insurance: Η πρώτη μεσιτική που διακρίνεται σε βραβεύσεις για την εφοδιαστική αλυσίδα

07 Ιουνίου 2018 09:52

Για την πρωτοβουλία της “One Stop Shop” βραβεύτηκε η εταιρεία Truck & Cargo Insurance στα Supply...

Περισσότερα »

Τα media για τον ΣΕΜΑ

Κοινό εκπρόσωπο προτείνουν ΣΕΜΑ και ΠΟΑΔ για το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ

23 Απριλίου 2018 10:18

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr Τη θέση που «δικαιωματικά» διεκδικεί λόγω της δυναμικής της η...

Περισσότερα »

ΣΕΜΑ: Αποφασισμένος για δράση, με πλήρη ατζέντα

22 Μαρτίου 2018 12:20

Αναδημοσίευση από www.underwriter.gr Στις εγκαταστάσεις της Allianz Eλλάδος πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες...

Περισσότερα »

Κλαδικά Νέα

Απονομή Τιμητικής Διάκρισης στον κ. Nικόλαο A. Μακρόπουλο στο 11th Insurance Conference

26 Ιουνίου 2018 14:06

Το 11th Insurance Conference (#inc18 - http://www.insurance.ethosevents.eu) ξεχωρίζει τόσο για τη θεματολογία του που...

Περισσότερα »

Οι 58 πρωταγωνιστές της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς

20 Ιουνίου 2018 11:30

Ο σημαντικός ρόλος που επιτελείται μέσα από τους επαγγελματίες των παραδοσιακών δικτύων για την ανάπτυξη του κλάδου...

Περισσότερα »