Broker's Time Broker's Time

Κλαδικά νέα

Το «Επιμελητήριό μας» ο μεγάλος νικητής των εκλογών του ΕΕΑ

Για μεγάλη εκλογική νίκη των Επαγγελματιών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών αλλά και κάλεσμα ενότητας με στόχο την οριστική έξοδο από την κρίση κάνει λόγο ο Συνδυασμός του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που τον φέρνουν πρώτο και αυτοδύναμο με ποσοστό 55%.

«Οι Επαγγελματίες έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα, με την πρωτοφανή στήριξη του ψηφοδελτίου “ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ”» επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Συνδυασμός και προσθέτει:

«Επιβραβεύοντας με την ψήφο τους την ανατροπή που έφερε στο ΕΕΑ η προεδρία του Γ. Χατζηθεοδοσίου, έδωσαν ξεκάθαρη εντολή στη νέα διοίκηση να συνεχίσει τις αλλαγές για ένα νέο Επιμελητήριο, σύγχρονο, καινοτόμο, παρεμβατικό, με φωνή και θέσεις για τη στήριξη των κλάδων, την τεκμηριωμένη παρέμβαση στην πολιτεία, αλλάζοντας τον ρόλο του από απλό διεκπεραιωτή, σε στήριγμα των Επαγγελματιών και ισότιμο συνομιλητή των κυβερνήσεων.

»Η μεγάλη νίκη του συνδυασμού “ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ” με απόλυτη πλειοψηφία μάς γεμίζει ευθύνες αλλά μας δίνει και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια να κάνουμε την ανατροπή με τη σκέψη στραμμένη στα προβλήματα των επαγγελματιών, την ανάπτυξη της οικονομίας και την κοινωνική συνοχή».

Σχετικά με το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, τονίζει:

«Δώσαμε έναν δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα και είμαι πραγματικά υπερήφανος γι΄αυτό. Τα χιλιάδες μέλη του ΕΕΑ που μας τίμησαν με την ψήφο τους και χάρισαν στο “Επιμελητήριο μας” όχι μόνο την πρωτιά αλλά και την αυτοδυναμία, μας δίνουν τη δύναμη να προχωρήσουμε και να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας για ένα καλύτερο Επιμελητήριο, με περισσότερο παρεμβατικό λόγο και ποιοτικότερες υπηρεσίες, προς όφελος του μικρομεσαίου και του επαγγελματία.

»Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να συμβάλουμε στη μεγάλη προσπάθεια για την οριστική έξοδο από την κρίση και γι΄ αυτό απευθύνω κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας. Τα προβλήματα είναι κοινά και δεν αφορούν πρόσωπα και παρατάξεις. Μία νέα ημέρα ξημέρωσε για το Επιμελητήριο μας. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και ότι οι κόποι μας θα στεφθούν με επιτυχία. Από σήμερα κιόλας ξεκινά η δράση μας για να φέρουμε το ΕΕΑ εκεί που του αρμόζει και να στηρίξουμε τα μέλη μας».    

Τα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο συνδυασμός «Το Επιμελητήριο μας»  με επικεφαλής τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου λαμβάνει ποσοστό 55% και 28 από τις 51 συνολικά έδρες.

Στη δεύτερη θέση ο συνδυασμός «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών» με επικεφαλής τον Νίκο Λεβετσοβίτη, με ποσοστό 25% και 13 έδρες.

Από 2 έδρες λαμβάνουν ο συνδυασμός «Επαγγελματική Ανάπτυξη», με επικεφαλής τονΓιάννη Ρεκλείτη, ο συνδυασμός «Ανοικτό Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Γιάννη Βαφειαδάκη και ο συνδυασμός «Ένωση Επιμελητηρίου» με επικεφαλής τον Γιώργο Ζηκόπουλο.

Ακολουθούν, με 1 έδρα έκαστος, ο συνδυασμός «Σ.Ε.Π. Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική» με επικεφαλής τον Βασίλη Καρναχωρίτη, ο συνδυασμός «Ασφαλιστική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Κλήμη Δημαρχιάδη και ο συνδυασμός «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία» με επικεφαλής τον Αναστάσιο Καυκαλέτο.

Σημειώνεται ότι 1 έδρα που υπολείπεται του συνόλου θα αποδοθεί στη β’ κατανομή.

« Επιστροφή

Είσοδος Μελών

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Τα νέα του ΣΕΜΑ

Νέα δράση στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης από τον ΣΕΜΑ

01 Δεκεμβρίου 2017 10:14

Κοντά στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο ΣΕΜΑ, προσφέροντας...

Περισσότερα »

Τον τρίτο νικητή του Crowdhackathon #Ιnsurance 2.0 βράβευσε ο ΣΕΜΑ

29 Νοεμβρίου 2017 10:56

Τον τρίτο νικητή του διημερου διαγωνισμού καινοτομιας Crowdhackathon #Ιnsurance 2.0, με θεμα την αναπτυξη εφαρμογων...

Περισσότερα »

Τα νέα των μελών

Globalnet: Λανσάρει ασφαλιστικό e-shop και προχωρά σε συνέργειες!

11 Δεκεμβρίου 2017 14:20

Την πρώτη B2B2C ηλεκτρονική πλατφόρμα της αγοράς δημιούργησε η μεσιτική ασφαλιστική...

Περισσότερα »

Συνεργασία της ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ με τα καταστήματα iRepair

05 Δεκεμβρίου 2017 14:28

Σε νέα συνεργασία με τα καταστήματα iRepair προχώρησε η ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ – Μεσίτες...

Περισσότερα »

Τα media για τον ΣΕΜΑ

Ομάδα εργασίας του ΣΕΜΑ στις Βρυξέλλες για την IDD

19 Οκτωβρίου 2017 10:08

Αναδημοσίευση από www.insurancedaily.gr Σε ταξίδι αστραπή θα προβούν τα μέλη της ομάδας εργασίας του ΣΕΜΑ που...

Περισσότερα »

Οδηγία IDD: Σωστό το αίτημα του ΣΕΜΑ χρειάζεται οικονομική και πολιτική πανστρατιά

09 Οκτωβρίου 2017 07:24

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr του Νίκου Σακελλαρίου To  αίτημα του ΣΕΜΑ για αναβολή ...

Περισσότερα »

Κλαδικά Νέα

Δημοσίευση της 3ης δέσμης Q&As για το ρυθμιστικό πλαίσιο PRIIPs

07 Δεκεμβρίου 2017 10:08

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr Σε συνέχεια της εγκυκλίου με αρ. 22823/28 Αυγούστου 2017 αναφορικά με τη...

Περισσότερα »

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον ΣΕΣΑΕ

07 Δεκεμβρίου 2017 10:07

«Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά!» Με το σύνθημα αυτό, ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών...

Περισσότερα »