Insurance Webinars

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και το insurancewebinars.gr ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η συνένωση δυνάμεων, οι συνέργειες και η σταθερή προσήλωση σε συγκεκριμένους στόχους, αποτελούν την μοναδική απάντηση όχι μόνο στην κρίση, αλλά κυρίως στα προβλήματα που βιώνει αυτή την περίοδο η ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η συνεργασία των δύο φορέων θα επικεντρωθεί καταρχήν, αφενός στην προβολή των διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) τα οποία διεξάγονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του το insurancewebinars.gr και αφετέρου στην προβολή κάθε ενέργειας, δράσης ή εκδήλωσης που διοργανώνεται από τον ΣΕΜΑ για τα μέλη του και την αγορά γενικότερα.

Με την συνεργασία αυτή ουσιαστικά επεκτείνεται και λαμβάνει νέα διάσταση η πρόσφατη συνεργασία του insurancewebinars.gr με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) αφού ο ΣΕΜΑ, ως εκπρόσωπος σημαντικού και σοβαρού τμήματος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έρχεται να την υποστηρίξει, να την προβάλει και να την προωθήσει στα μέλη του. Παράλληλα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ενδεχόμενο σχεδιασμό σειράς ειδικού ενδιαφέροντος webinars, αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΕΜΑ.

Τέλος, μέσω του insuranceforum.gr  ο ΣΕΜΑ θα αποκτήσει έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τα μέλη του και την ευρύτερη οικογένεια της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ενώ αντίστροφα, τα μέλη του insuranceforum.gr  θα ενημερώνονται με άμεσο και έγκυρο τρόπο για τις δράσεις του ΣΕΜΑ και τις εξελίξεις της αγοράς.

Ο κ. Γιώργος Καραβίας, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, δήλωσε για τη συνεργασία αυτή τα εξής:  «Ο ΣΕΜΑ έχει επανειλλημένως αποδείξει ότι είναι συμπαραστάτης και συμμέτοχος σε κάθε σοβαρή ενέργεια της αγοράς σχετικά με την Εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Παράλληλα και εγώ προσωπικά έχω επανειλλημένως αναφέρει σε ομιλίες μου και συνεντεύξεις μου ότι το γραφείο του διαμεσολαβητή στην αυριανή αγορά θα είναι ένα “ηλεκτρονικό” γραφείο, με βάση την γνώση και την τεχνολογία. Συνεπώς, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπαρασταθούμε και να μην συμμετέχουμε στην εξέλιξη των σεμιναρίων που εκφράζεται επιτυχώς μέσω του insurancewebinars.gr, με προοπτική και ειδικότερης συνεργασίας για τα μέλη μας.Είμαστε σίγουροι ότι τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια από όσα φαίνονται με πρώτη ματιά.»

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insurancewebinars.gr ανέφερε τα εξής: «Η συνεργασία μας με τον ΣΕΜΑ αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι ο ποιοτικός δρόμος που έχουμε επιλέξει να ακολουθούμε, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται. Μέσα από τις ιστοσελίδες μας, το insuranceforum.gr και το insurancewebinars.gr στοχεύουμε στην σοβαρή ενημέρωση του κλάδου και στην ποιοτική εκπαίδευση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των στελεχών των εταιρειών, με σύγχρονες μεθόδους. Στόχος μας είναι να συνάψουμε και να εδραιώσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με όλους τους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς, με τους οποίους μας συνδέουν κοινοί στόχοι, όπως η ενημέρωση, η επιμόρφωση, η εκπαίδευση, αλλά και η παρουσίαση των ευρύτερων εξελίξεων που τόσο επηρεάζουν την επαγγελματική εξέλιξη των διαμεσολαβητών. Ευχαριστούμε και πάλι τον ΣΕΜΑ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και είμαστε βέβαιοι για το καλύτερο αποτέλεσμα σε όφελος και των δύο πλευρών.».

http://www.insurancewebinars.gr/

Είσοδος Μελών

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Τα νέα του ΣΕΜΑ

Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος: “Να διασφαλιστεί η επί ίσοις όροις εφαρμογή της IDD”

13 Νοεμβρίου 2017 14:24

Την επί ίσοις όροις εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας IDD σε όλα τα κανάλια διανομής ασφαλιστικών προϊόντων, ζήτησε ο...

Περισσότερα »

Παραίτηση Ζακ Καπουάνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ

08 Νοεμβρίου 2017 14:01

Με μια σύντομη επιστολή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ, ο κύριος Ζακ Καπουάνο, μέλος του Διοικητικού...

Περισσότερα »

Τα νέα των μελών

Η Karavias Underwriting Agency Ασφαλίζει και φέτος την «Art Thessaloniki 2017»

16 Νοεμβρίου 2017 11:25

Από 23 έως 26 Νοεμβρίου 2017, η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί την 2η Art Thessaloniki International Contemporary...

Περισσότερα »

«Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις!» υπενθυμίζει η νέα καμπάνια της Globalnet Insurance Brokers

14 Νοεμβρίου 2017 10:44

Με την ευκαιρία των τελευταίων, πιο παραγωγικών μηνών της χρονιάς, η Globalnet εγκαινίασε τη νέα...

Περισσότερα »

Τα media για τον ΣΕΜΑ

Ομάδα εργασίας του ΣΕΜΑ στις Βρυξέλλες για την IDD

19 Οκτωβρίου 2017 10:08

Αναδημοσίευση από www.insurancedaily.gr Σε ταξίδι αστραπή θα προβούν τα μέλη της ομάδας εργασίας του ΣΕΜΑ που...

Περισσότερα »

Οδηγία IDD: Σωστό το αίτημα του ΣΕΜΑ χρειάζεται οικονομική και πολιτική πανστρατιά

09 Οκτωβρίου 2017 07:24

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr του Νίκου Σακελλαρίου To  αίτημα του ΣΕΜΑ για αναβολή ...

Περισσότερα »

Κλαδικά Νέα

ΕΑΕΕ: Η Ασφαλιστική Αγορά πρέπει να ανατρέψει τη δυσπιστία

15 Νοεμβρίου 2017 10:49

Αναδημοσίευση από www.insurancedaily.gr Με αφορμή την καθιερωμένη πια Ημέρα Ασφάλισης, η Ένωση Ασφαλιστικών...

Περισσότερα »

Μεγάλη έρευνα της ΜRB για λογαριασμό της ΕΑΕΕ

10 Νοεμβρίου 2017 11:03

Σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε σήμερα η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), παρουσιάστηκαν τα...

Περισσότερα »