• Save the Date! Meeting the Brokers of a Cyber Secure World | 19/09/2017 @ Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Insurance Webinars

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και το insurancewebinars.gr ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η συνένωση δυνάμεων, οι συνέργειες και η σταθερή προσήλωση σε συγκεκριμένους στόχους, αποτελούν την μοναδική απάντηση όχι μόνο στην κρίση, αλλά κυρίως στα προβλήματα που βιώνει αυτή την περίοδο η ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η συνεργασία των δύο φορέων θα επικεντρωθεί καταρχήν, αφενός στην προβολή των διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) τα οποία διεξάγονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του το insurancewebinars.gr και αφετέρου στην προβολή κάθε ενέργειας, δράσης ή εκδήλωσης που διοργανώνεται από τον ΣΕΜΑ για τα μέλη του και την αγορά γενικότερα.

Με την συνεργασία αυτή ουσιαστικά επεκτείνεται και λαμβάνει νέα διάσταση η πρόσφατη συνεργασία του insurancewebinars.gr με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) αφού ο ΣΕΜΑ, ως εκπρόσωπος σημαντικού και σοβαρού τμήματος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έρχεται να την υποστηρίξει, να την προβάλει και να την προωθήσει στα μέλη του. Παράλληλα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ενδεχόμενο σχεδιασμό σειράς ειδικού ενδιαφέροντος webinars, αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΕΜΑ.

Τέλος, μέσω του insuranceforum.gr  ο ΣΕΜΑ θα αποκτήσει έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τα μέλη του και την ευρύτερη οικογένεια της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ενώ αντίστροφα, τα μέλη του insuranceforum.gr  θα ενημερώνονται με άμεσο και έγκυρο τρόπο για τις δράσεις του ΣΕΜΑ και τις εξελίξεις της αγοράς.

Ο κ. Γιώργος Καραβίας, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, δήλωσε για τη συνεργασία αυτή τα εξής:  «Ο ΣΕΜΑ έχει επανειλλημένως αποδείξει ότι είναι συμπαραστάτης και συμμέτοχος σε κάθε σοβαρή ενέργεια της αγοράς σχετικά με την Εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Παράλληλα και εγώ προσωπικά έχω επανειλλημένως αναφέρει σε ομιλίες μου και συνεντεύξεις μου ότι το γραφείο του διαμεσολαβητή στην αυριανή αγορά θα είναι ένα “ηλεκτρονικό” γραφείο, με βάση την γνώση και την τεχνολογία. Συνεπώς, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπαρασταθούμε και να μην συμμετέχουμε στην εξέλιξη των σεμιναρίων που εκφράζεται επιτυχώς μέσω του insurancewebinars.gr, με προοπτική και ειδικότερης συνεργασίας για τα μέλη μας.Είμαστε σίγουροι ότι τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια από όσα φαίνονται με πρώτη ματιά.»

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insurancewebinars.gr ανέφερε τα εξής: «Η συνεργασία μας με τον ΣΕΜΑ αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι ο ποιοτικός δρόμος που έχουμε επιλέξει να ακολουθούμε, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται. Μέσα από τις ιστοσελίδες μας, το insuranceforum.gr και το insurancewebinars.gr στοχεύουμε στην σοβαρή ενημέρωση του κλάδου και στην ποιοτική εκπαίδευση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των στελεχών των εταιρειών, με σύγχρονες μεθόδους. Στόχος μας είναι να συνάψουμε και να εδραιώσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με όλους τους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς, με τους οποίους μας συνδέουν κοινοί στόχοι, όπως η ενημέρωση, η επιμόρφωση, η εκπαίδευση, αλλά και η παρουσίαση των ευρύτερων εξελίξεων που τόσο επηρεάζουν την επαγγελματική εξέλιξη των διαμεσολαβητών. Ευχαριστούμε και πάλι τον ΣΕΜΑ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και είμαστε βέβαιοι για το καλύτερο αποτέλεσμα σε όφελος και των δύο πλευρών.».

http://www.insurancewebinars.gr/

Είσοδος Μελών

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Τα νέα του ΣΕΜΑ

Meeting the Brokers of a Cyber Secure World

15 Σεπτεμβρίου 2017 11:34

Με την μεγαλύτερη συμμετοχή εκπροσώπων της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς από κάθε...

Περισσότερα »

Meeting the Brokers of a Cyber Secure World

12 Σεπτεμβρίου 2017 08:00

"Meeting the Brokers of a Cyber Secure World" είναι ο τίτλος εκδήλωσης, την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος...

Περισσότερα »

Τα νέα των μελών

Νίκος Γεωργόπουλος / Cromar: Κομμάτι συνολικής στρατηγικής το cyber insurance

11 Σεπτεμβρίου 2017 15:17

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr Αφιέρωμα Cyber Insurance (μέρος β’) του Βάιου Κρόκου Για τον νέο...

Περισσότερα »

Ανοιγμα της Europrotection Insurance Brokers στην αγορά

14 Ιουλίου 2017 12:01

Την ανατοποθέτησή της στην ελληνική αγορά με ισχυρό ενδιαφέρον για επιχειρηματικά σχέδια και επενδυτικές προοπτικές...

Περισσότερα »

Τα media για τον ΣΕΜΑ

ΣΕΜΑ: Άμεση προτεραιότητα οι εξελίξεις με την IDD

07 Σεπτεμβρίου 2017 07:08

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr Θέμα άμεσης προτεραιότητας αποτελεί η Οδηγία IDD για τον ΣΕΜΑ αφού θα...

Περισσότερα »

Οι γυναίκες που άφησαν το αποτύπωμα τους στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

09 Μαρτίου 2017 14:46

Με αφορμή την ημέρα εορτασμού της γυναίκας και στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης τουΣΕΜΑ χτες 8 Μαρτίου...

Περισσότερα »

Κλαδικά Νέα

ΣΕΒ: Για Eldorado Gold και επενδύσεις

12 Σεπτεμβρίου 2017 15:16

Η απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει επ’ αόριστον τις επενδύσεις της στην Ελλάδα, λόγω των...

Περισσότερα »

Αρχές του 2018 οι δείκτες για τη μεταβολή του κόστους των αποζημιώσεων υγείας

07 Σεπτεμβρίου 2017 15:22

Εν εξελίξει βρίσκονται οι εργασίες από τον ΙΟΒΕ για την κατάρτιση δεικτών που θα αποτυπώνουν τη μεταβολή...

Περισσότερα »