Broker's Time Broker's Time
Left_column_gdpr_cover

Τα νέα των μελών

Διάκριση της MEGA BROKERS από τη GROUPAMA Ασφαλιστική

Σημαντική τιμητική διάκριση για τις επιδόσεις της και την ισχυρή παρουσία της στην ελληνική αγορά ιδιωτικής ασφάλισης κέρδισε η MEGA BROKERS, διευρύνοντας το πεδίο των διακρίσεών της με μια ακόμη αναγνώριση.

Η GROUPAMA ασφαλιστική, την ανακήρυξε ως τον διαχρονικά μεγαλύτερο συνεργάτη της και της απένειμε βραβείο για τις επιδόσεις της, που εμπεριέχουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.
Τη διάκριση, που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία, το προσωπικό και τους συνεργάτες της MEGA BROKERS, χαιρέτισε ο Γενικός Διευθυντής της GROUPAMA κ. Χρήστος Κάτσιος τονίζοντας ότι: «Εμείς στη GROUPAMA Ασφαλιστική, έχουμε αποδείξει ότι αναγνωρίζουμε και τιμούμε τους συνεργάτες μας, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που παρέχουν ουσιαστικό όφελος στην κοινωνία, αλλά και στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Την επιλογή μας να παραδώσουμε τιμητικό βραβείο στη MEGA BROKERS ως τον ανεξάρτητο συνεργάτη του δικτύου μας, που καταγράφει τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε βάθος χρόνου, επιβεβαίωσε η Εμπορική μας Ομάδα, αλλά και εγώ προσωπικά. Με μεγάλη χαρά, όπως και ηθική επιβράβευση για την άριστη συνεργασία που διατηρούμε διαχρονικά, καλούμαστε με βεβαιότητα για την περαιτέρω εξέλιξή της μακρόχρονης αυτής σχέσης, βασιζόμενη σε μια κερδοφόρα και βιώσιμη ανάπτυξη. Η MEGA BROKERS είναι ο «πρώτος» συνεργάτης μας και με το βραβείο αυτό, αναγνωρίζουμε την παραγωγική, την ποιοτική και την εταιρική της παρουσία. Θέλω να σφίξω λοιπόν το χέρι στη συνεργασία αυτή, θυμίζοντας, πως παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε – δυσκολίες που σε μεγάλο βαθμό, σχετίζονται με το ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε- ανταμείβουμε την προσωπική και επιχειρηματική συμπεριφορά σε βάθος ετών.»

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ

Εκ μέρους της GROUPAMA Ασφαλιστικής ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Κώστας Σεμερτζόγλου, παρουσία του Διευθυντή Τομέα Ανάπτυξης Πωλήσεων Ελευθέρου Δικτύου κ. Δημήτρη Διβανή, ως ένδειξη της αναγνώρισης, παρέδωσε στη διοίκηση της MEGA BROKERS ένα μεγάλο κύπελλο πρωταγωνιστικών διαστάσεων -champions league- ανάλογο των επιδόσεων της μεσιτικής και δήλωσε: «τιμούμε τη MEGA BROKERS και τη διαχρονική μας συνεργασία η οποία στηρίζεται, στην παραγωγή, στην ποιότητα και στις ανθρώπινες σχέσεις. Εύχομαι ακόμη καλύτερη συνεργασία σε όλους τους τομείς».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι «είναι μεγάλη τιμή για την εταιρία μας η αναγνώριση από τη GROUPAMA στην οποία έχουμε περισσότερους από 60 χιλιάδες πελάτες και συνεργαζόμαστε 26 χρόνια σταθερά, αποδίδοντας αξία στην ιδιωτική ασφάλιση, στα ασφαλιστικά προϊόντα, στους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας. Η GROUPAMA είναι για εμάς ένας στρατηγικός συνεργάτης, με τον οποίο αποδίδουμε οφέλη και στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, και τους ασφαλισμένους».

Ο Γενικός Διευθυντής της MEGA BROKERS κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στην σχέση με την GROUPAMA δηλώνοντας ότι: «Το βραβείο αυτό αποτελεί μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση για όλους τους συντελεστές της MEGA BROKERS. Εκφράζει το αποτέλεσμα της προσπάθειας πολλών ανθρώπων που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση ως εταιρεία διαμεσολάβησης.

Η επιβράβευσή μας έχει και συμβολικό χαρακτήρα όταν προέρχεται από μια εταιρεία όπως η GROUPAMA, και αποτελεί έναυσμα να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την αποδοτική και προς όφελος συνεργατών και ασφαλισμένων συνεργασία».

« Επιστροφή

Είσοδος Μελών

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Τα νέα του ΣΕΜΑ

Οι Επικεφαλής των Επιτροπών του ΣΕΜΑ

18 Απριλίου 2019 14:07

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ όρισε τους Επικεφαλής των Επιτροπών του Συνδέσμου για την επόμενη διετία....

Περισσότερα »

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ

04 Απριλίου 2019 11:32

Με Πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή, Αντιπρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Αλφιέρη, Γενικό Γραμματέα τον κ. Γιώργο Ζαφειρίου...

Περισσότερα »

Τα νέα των μελών

Άννυ Τρύφων: Για ακόμη μία χρονιά, η ομάδα της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα

14 Απριλίου 2019 14:42

Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ πραγματοποίησε εκδήλωση αφιερωμένη στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες...

Περισσότερα »

Η Mega Brokers ασφάλισε το Delphi Economic Forum

28 Μαρτίου 2019 12:11

Στη Mega Brokers εμπιστεύτηκε την ασφάλειά του το 4ο «Delphi Economic Forum», αναθέτοντας στην...

Περισσότερα »

Τα media για τον ΣΕΜΑ

Οι άνθρωποι του ΣΕΜΑ στο Insuranceworld

25 Ιανουαρίου 2019 16:02

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr Ο ΣΕΜΑ είναι σήμερα πιο ισχυρός από ποτέ, με δύναμη σε ετήσια εγγεγραμμένα...

Περισσότερα »

ΣΕΜΑ: Εδωσε σάρκα και οστά στον θεσμό ιδ. ασφάλισης

23 Ιανουαρίου 2019 16:01

Αναδημοσίευση από www.insuranceworld.gr της Ελενας Ερμείδου Ανανεωμένος και ισχυρός, υπό την Προεδρεία του κου Γιάννη...

Περισσότερα »

Κλαδικά Νέα

Η ΕΑΕΕ ανοίγει διάλογο με τους νέους!

29 Μαρτίου 2019 10:11

Ο ασφαλιστικός κλάδος, ως εργοδότης, συζητάει για τις φιλοδοξίες των νέων και τις προοπτικές που τους δίνει....

Περισσότερα »

Τι προτείνει η ΕΑΕΕ για την ειδική ασφαλιστική κάλυψη υποψήφιων οδηγών

28 Μαρτίου 2019 10:33

Τις προτάσεις της με βάση τα νέα δεδομένα για τα διπλώματα οδήγησης παρουσίασε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών...

Περισσότερα »